REFERENTIES CONTACT LINKS FTP

Onmisbaar
Mastering is het proces tussen eindmix en publieke uitgave in ieder formaat met als doel, een betrouwbare produktie-master te vervaardigen waarop diverse mixen zijn samengesmeed tot een muzikaal geheel. Hierbij worden de opnames ge-optimaliseerd naar de huidige normen en ontstaat uiteindelijk een album. Technisch gezien omvat dit onder meer:

- digitaliseren van alle mogelijke formaten
- montage (volgorde, pauzes, edits, reparaties, fades etc.)

- aanpassen van onderlinge niveau- en klankverschillen
- PQ codering (bepalen van track startpunten en toevoegen van ISRCodes, CD-TEXT info)

Sound
Iets minder technisch en zeker zo belangrijk is het optimaliseren van de klank.

We willen graag een productie die overal uit de speakers 'knalt'. Of het nu gaat om de laatste 'finetuning' of het compenseren van een onvolkomendheid in studio afluistering, er is meestal ruimte voor verbetering in klankbalans.

Referentie
Het uitgangspunt bij mastering is een betrouwbare afluistering, waar de zwakke punten van een mix naar voren komen en duidelijk wordt wanneer het goed zit. De FineTune Mastering studio biedt een combinatie van eerlijke, topklasse monitoring en een gecontroleerde akoestiek. Tel daarbij meer dan 25 jaar ervaring in alle muziekgenres en u kunt erop vertrouwen, dat uw opname naar de juiste referentie verbeterd wordt.

Meerwaarde
Veel producenten waarderen het objectieve oordeel van een specialist. Zij durven afstand te nemen en te vertrouwen op iemand die op een andere manier naar muziek luistert in een daartoe ingerichte omgeving. Iemand die alles voor het eerst hoort. Met al die extra aandacht kan vrijwel iedere mix naar een hoger plan worden gebracht.

Meer informatie over boekingen, voorbereiding en prijzen: hierFineTune gear

English